top of page

GRAAG EEN SIERVIJVER IN UW TUIN?

Heeft u graag dat extra rustgevend element in uw tuin? Dan is een vijver met waterval of fontein zeker op zijn plaats. Wij kunnen deze helemaal mee in uw tuin of aan het terras integreren. Zo kan u optimaal tot rust komen na een zware werkweek.

Een vijver aanleggen is echter heel wat meer dan een simpele put in de tuin, afgewerkt met wat vijverfolie. Ook hier geldt het belang van een goede samenhang met de andere elementen in uw tuin. Qua afwerking van uw vijver kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een blauwe hardsteen. Hierdoor wordt deze een echte blikvanger in de tuin. Daarnaast dient u ook goed na te denken over de waterkwaliteit. Wenst u bijvoorbeeld vissen te plaatsen, dan dient u rekening te houden met de vijverfilter. Dit alles doen wij samen met u.

Wist u trouwens dat vijvers zowel gelijk met de grond als boven de grond geplaatst kunnen worden? Dit voor de veiligheid van de kleinere kinderen.

Benieuwd naar wat voor vijvers wij zoal geplaatst hebben? Bekijk hier een selectie van onze realisaties in Berlaar en ruime omgeving.

VIJVERS: Service
VIJVERS: Pro Gallery
bottom of page