top of page

PLAATSING VAN UW AFSLUITINGEN

Naast een mooie strook gazon en bijhorende oprit en tuinpaden, is een degelijke afsluiting rondom uw tuin bijna niet meer weg te denken. Wie beschikt immers niet graag over wat privacy? Bovendien zorgen afsluitingen voor een totaal veiligheidsgevoel. Niet alleen wat betreft de lagere inbraakgevoeligheid van uw woning. Ook omdat uw kinderen of honden niet meteen meer de straat kunnen oprennen.
Bij ons kan u kiezen uit verschillende mogelijkheden, elk met hun eigen karakteristieken en passend binnen ieder budget:

Indien dit wenselijk is, kan onder al deze afsluitingen steeds een betonplaat voorzien worden.

Daarnaast kan ook worden gekozen voor een groene, levendige afsluiting. Denk maar aan een haag, al dan niet op stam (zoals bijvoorbeeld de leilinde). Voordeel is dat hier de hoogte gemakkelijk zelf bepaald kan worden.

Kortom: ook hier geldt dezelfde regel als met andere elementen in uw tuininrichting: Wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij de specifieke elementen van uw woning, zodat alles één harmonieus geheel vormt.

In de afgelopen 25 jaar werden door ons ontelbaar veel projecten gerealiseerd in Berlaar, Lier en omgeving. Ontdek wat wij allemaal te bieden hebben aan afsluitingsmogelijkheden!

AFSLUITINGEN: Service
AFSLUITINGEN: Diensten
20181107_120615.jpg
20181116_160750.jpg
bottom of page