top of page

3D TUINONTWERP OP MAAT

Een goed tuinplan wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak van uw project. Dat is precies waar ons familiebedrijf voor staat. Allereerst wordt er ter plaatse rustig gekeken en geluisterd naar uw precieze wensen en verlangens. Een moderne, strakke tuin is namelijk heel wat anders dan een meer landelijk karakter. Op deze manier komt u samen met ons tot een goed voorontwerp, waarin de grote lijnen zoals verharding, beplanting, hagen en gazon uitgetekend worden.

Als het voorontwerp volledig naar uw zin is, worden vervolgens de planten er bij ingeplaatst. Zo komen we stilaan tot een volledig ontwerp van uw tuin. Deze planten worden uiteraard ook samen met u gekozen, aan de hand van fotomateriaal. Verder worden eventueel nog kleine veranderingen uitgevoerd, zodat alles perfect op uw maat is.

Eens het definitieve ontwerp op deze manier op punt staat, kan er een juiste prijs berekend worden. Wanneer deze offerte door u in orde wordt bevonden, kan vervolgens tot de uitvoering van de werken worden overgegaan.

TUINONTWERP: Services

WIJ STREVEN NAAR PERSOONLIJK CONTACT

Aangezien wij een familiebedrijf zijn, bent u altijd zeker van het nakomen van gemaakte afspraken. Het uitvoeren van de aanleg gebeurt zoals afgesproken, met respect van onze gezamelijke deadlines. Uw voordeel is dat u steeds dezelfde contactpersoon in de tuin heeft. Dezelfde persoon ook die met u samenzat voor uw ontwerp. Iemand die al uw persoonlijke voorkeuren exact kent.

Bekijk in alle rust even de talrijke realisaties in tuinaanleg, bestratingen, afsluitingen en vijvers. Of neem een kijkje op onze Facebook-pagina. Vindt u niet direct een voorbeeld naar uw smaak? Geen probleem! Er is steeds de mogelijkheid om samen enkele aangelegde tuinen te gaan bekijken. Zo heeft u meteen een beter beeld van het tuinontwerp van uw dromen. Want zeg nu zelf, de realiteit is mooier dan enkele foto's te bekijken!

TUINONTWERP: Kop
bottom of page