top of page

BESTRATINGEN MET RUIME MATERIAALKEUZE

Bij de keuze van de bestrating rondom uw woning is het juiste materiaal van groot belang. De verharding moet namelijk zorgen voor één geheel van huis en tuin. Door de juiste, doordachte keuzes en gevormde combinaties krijgt u de unieke tuin van uw dromen. Ook hier betekent het dus dat rekening houden met uw specifieke situatie cruciaal is. Dat is nu exact wat wij doen.
U kan kiezen uit verschillende materialen, elk met hun eigen voor- en nadelen en prijsklassen.
Vanzelfsprekend wordt alles door ons zelf geplaatst. Neem een kijkje in onze portfolio aangelegde terrassen en opritten.

GRIND
Dit losse gesteente kan zowel voor uw oprit als voor tuinpaadjes gebruikt worden. U vindt vast uw gading binnen de vele verschillende kleuren en formaten. Hierbij kan het grind ook in een soort van honingraatplaat (nidagravel) gelegd worden, zodat de steentjes steeds mooi op hun plaats blijven. Bekijk hier foto's.

BETONKLINKER – SIERKLINKER
De naam zegt het zelf, deze klinkers zijn gemaakt van beton. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, waardoor ze mee tot de goedkoopste verhardingen behoren, na de grindsoorten. Ook hier is de keuze tussen de verschillende kleuren, formaten en legpatronen erg groot. Bekijk hier foto's.

KERAMISCHE TEGEL

Met Keramische tegels wordt de keuze er niet makkelijker op. De tegels zijn er in 2 cm en 3 cm dik, speciaal voor buitenterrassen. Deze zijn kleurvast en krasvrij. De formaten zijn hiervan echter wel beperkt. Bekijk hier foto's.

BLAUWE HARDSTEEN
Deze steensoort kan zowel voor opritten, paadjes als voor terrassen gebruikt worden. Bijzonder voordeel is haar duurzaam karakter. U kan jaren van uw terras of oprit genieten, alsof het net aangelegd is. Qua soorten heeft u de keuze tussen Chinese, Vietnamese en Belgische arduin. De grote verschillen tussen deze varianten zijn met name de kleuren. Door de combinatie van verschillende formaten kunnen er trouwens mooie patronen bekomen worden. Bekijk hier foto's.

GEBAKKEN KLEIKLINKER
Dit is een duurzame klinker die zijn kleuren zeer goed behoudt. Dit in tegenstelling tot de betonklinkers. De gebakken klinkers worden gemaakt van klei, vandaar de naam. Deze zijn ook in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen, voor elk wat wils. Bekijk hier foto's.

KASSEI
Kasseien, het is misschien wel één van de oudste verhardingen. Maar ze zijn niet weg te denken bij de pastorijstijl. Ook hier hetzelfde verhaal: vele verschillende kleuren en formaten, zodat er voor elke tuin wel iets geschikt is. Kasseien zijn overigens zeer mooi combineerbaar met kleiklinkers en arduin. Bekijk hier foto's.

Na deze korte toelichting kan u alvast op zoek naar de juiste materialen voor een geslaagde oprit of een gezellig terras! Zelf vertrouwen we op de kwaliteit van onze vaste leverancier ArtStone. Neem zeker eens een kijkje op hun website. Wenst u eerst even te kijken hoe dit alles er in de praktijk uitziet? Ontdek hieronder de vele afgewerkte projecten inzake bestrating.

BESTRATINGEN: Kop
BESTRATINGEN: Diensten
20190415_115951.jpg
11.JPG
bottom of page